Om oss

Vi ger ditt hår den uppmärksamhet det förtjänar

Välkommen till Anjelika Hårstudio – en hårsalong som ligger centralt belägen i Vasastan i Stockholm. Vi kan ta hand om ditt hår och ge dig den uppmärksamhet du förtjänar. Våra frisörer har lång erfarenhet av yrket och är fokuserade på att utveckla sig och ligga i framkant när det gäller nya frisyrer, tekniker och produkter. För att kunna motsvara dina önskemål lyssnar vi på dina behov och önskemål och skapar en frisyr helt anpassad efter dina personliga preferenser och idéer. 

Vi har ofta tider för drop in, men vill du vara säker på att få en tid är det bäst att du bokar en tid. 

Passion och kärlek till hårvård

Alla våra medarbetare drivs av en passion och kärlek till hårvård – och våra kunder. Vi kan hjälpa dig att hitta ditt bästa jag och nå din fulla potential – både till vardags och till fest. Hos oss får du den hjälp du behöver och vi kan garantera en upplevelse som sträcker sig längre än till bara en vanlig hårklippning.

Alla våra frisörer har gedigna utbildningar och erfarenhet men vi nöjer oss inte med det utan åker regelbundet på seminarier och inspirationsresor för att utveckla våra färdigheter och kunskaper om olika produkter. Vi gör allt vi kan för att våra kunder alltid får nya snygga frisyrer som passar deras övriga stil och önskemål.

Vi välkomnar alla, gammal som ung, man som kvinna till våra fräscha och trevliga lokaler i Vasastan.

Unna dig ett besök hos oss
Kontakta oss